logo diederik

 


Diederik denkt mee

Diererik spreekt

Het boek ontsporing

De fictiefabriek

Het boek zuchten en verder

zinrit

Diederik in de media

foto diederik

Over diederik

in contcat me Diederik

Altijd onderweg. Altijd ergens naartoe. Van A naar B, X, Y of Z. Op de heenweg worstelt u zich door net te lange dossiers, op de terugweg haast U zich richting het volgende overleg. U neemt te weinig tijd voor de tussenweg, voor stilstand, voor reflectie, voor afstand nemen en het een en ander in perspectief plaatsen.


Diederik Stapel sjeesde plankgas door zijn wetenschappelijke loopbaan en verloor zo de waarde van mislukkingen uit het oog. Tot hij ontspoorde. Nu zijn zijn ogen weer wijd open en combineert hij zijn liefde voor onderweg zijn met die voor het voeren van een goed, zinduidend gesprek. Doelgericht onderweg met diepgang en zonder de snelheidslimiet te overschrijden.

Diederik is graag uw mee- en tegensprekend chauffeur, die u niet alleen van A naar B rijdt, maar uw reistijd ook graag voorziet van zinvolle, prikkelende, ontregelende meerwaarde.


Desgevraagd bereidt chauffeur Diederik bepaalde onderwerpen/dossiers/vragen voor, is hij vooral een luisterend oor, of gaat hij met u in gesprek over wat u fascineert, verwondert of op de kast jaagt.

Natuurlijk kan Diederik ook uw gesprekspartner zijn tijdens een duurzame treinrit. Zo lang de reis duurt.Schrijf naar info@diederikstapel.com voor informatie en contact.

 kajoki